Targu Jiu | Acces TV

În caz că ați închis vreun widget sau vreo categorie, butonul de mai jos va restaura afișarea inițială.

Resetează

Articole etichetate ‘targu jiu’

Gorjul se alătură protestelor

Gorjul se alătură protestelor

Seria protestelor autorizate a început astăzi(n.r 18 ianuarie) şi la Târgu Jiu. Zeci de gorjeni s-au adunat în Piaţa Prefecturii pentru a-si face cunoscute nemultumirile. Protestatarii cer demisia preşedintelui Traian Băsescu precum şi plecarea de la cârma ţării a guvernanţilor.... (Continue reading)

Tagged with:         

Fără bani de salarii

Fără bani de salarii

Asitenţii personali din Târgu Jiu trăiesc din speranţă, pentru că de bani , nici vorbă. 500 de persoane cu contract de muncă şi indmnizaţieun aşteaptă de două luni să îşi primească salariile, dar în locul ueno soluţii clare, primesc vagi... (Continue reading)

Tagged with:                                     

Vor acelaşi dascăl

Vor acelaşi dascăl

Prima zi de şcoală a adus nu doar emoţii, bucurii, ci şi …proteste. Îndreptăţite, spun mai mulţi părinţi de la Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu”, care se luptă cu Inspectoratul pentru menţinerea actualei învăţătoare la clasă. De cealaltă parte, conducerea ISJ... (Continue reading)

Se ridică maşinile abandonate

Ai grijă cum şi pe unde îţi lasi masina pentru că rişti să rămâni fără ea. Şi asta pentru că poliţiştii comunitari verifică periodic parcările din municipiul Târgu Jiu, pentru a ridica maşinile care sunt abandonate de foarte mult timp.... (Continue reading)